Egymillió forintos használt autó: csapda vagy okos választás?

MűhelyPRN 6.: Chevrolet Nubira Wagon 1,6 (2007)

2019.03.12. 06:07

A dél-koreai Chevrolet modelljeit egy időben rengetegen keresték, mert még az Opeleknél is olcsóbbak voltak és elég magas használati értéket adtak az árukért. A márka 2015. végére kivonult Európából és azóta mindenki tart egy kicsit a most már sokszor tizenéves használt Chevyktől. Tamás ételfutárként dolgozik és családja is van, ezért kellett az öblös kombi. Nem tartott attól, hogy a végül kiválasztott 2007-es Nubirával rossz vásárt csinált, amikor lecserélte rá az elhasznált Suzuki Swiftjét. A fekete kombi németországi, nagyjából egymillióért került első magyar tulajdonosához és bár majdnem hibátlan, a múltjáról nem sokat tudhatunk. A Pryma Autócentrumban ezúttal is voltak meglepetések az alapos átvizsgálás során.

Ha szeretnél alaposan felkészülni a használtautó-vásárlás összetett folyamatára,  ide kattintva találsz 5+1 tippet , melyekkel te is kiszúrhatod a leggyakoribb átveréseket!

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a  Pryma Autócentrumban . Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A  jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre , majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról.

Korábbi epizódok:

A legjobb 2 milliós használt autó egy Dacia?
A Duster sláger volt újként, és az használtan is. Ezúttal egy 200 ezer kilométert futott, nehéz múltú példányt vizsgáltunk át, alaposan.
BMW-re vágysz? Ez a Honda való neked
Az Accord utolsó európai generációját újként sokan lenézték, pedig a Honda mindent megtett, hogy bizonyítson. Mára beérett a munka gyümölcse.