2020.09.23. 16:30

A ronda autókat beárazza a piac. Ezt írtuk néhány hete, amikor egy Kia Carens átvizsgálásáról készítettünk MűhelyPRN-epizódot, és ezt ismételhetjük meg most is, hiszen a Suzuki Lianára még inkább érvényes az állítás. Nagyon különös belegondolni, hogy ezeket az autókat százával hordják be a országba használtként, de igazi sikert sosem érnek el, miközben mechanikailag a Liana golyóálló, a kispénzű vevők Toyotája. Azért így is érdemes alaposan feltárni a hibáit, amit ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ben tettünk meg.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.