2020.09.23. 16:30

A ronda autókat beárazza a piac. Ezt írtuk néhány hete, amikor egy Kia Carens átvizsgálásáról készítettünk MűhelyPRN-epizódot, és ezt ismételhetjük meg most is, hiszen a Suzuki Lianára még inkább érvényes az állítás. Nagyon különös belegondolni, hogy ezeket az autókat százával hordják be a országba használtként, de igazi sikert sosem érnek el, miközben mechanikailag a Liana golyóálló, a kispénzű vevők Toyotája. Azért így is érdemes alaposan feltárni a hibáit, amit ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ben tettünk meg.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok

543 ezer kilométer. Meglátszik ezen a Toyotán?
Nevetségesek a fenntartási költségek, az újkori ár harmadáért kaphatók a szebb példányok, de meg mernéd venni a Priust, félmillió kilométerrel?
Rulettkerék Astra: füst és vasoxid
A MűhelyPRN szervizében járt Anti ajándék Astrája, hogy kiderüljön, mi mindent kell rendbehozni rajta. Bonts egy sört, ez hosszú lesz!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.