2020.10.07. 16:58

Szinte nincs belőle kínálat a magyar piacon, ezért nehéz azt javasolni, hogy Gabriella keressen egy másik Peugeot 306 Cabriolet-t, ezt pedig engedje el, ha nem akar egymillió forintot elégetni a javításokkal, a bizonytalan végeredmény reményében. Persze sejtjük, hogy a mai MűhelyPRN-ban bemutatott és az Avalon Bosch Car Service-ben alaposan átvizsgált autó legalább a következő műszaki vizsgájáig az úton marad majd, miközben repedezettek a fékcsövek, kopog a hátsó híd, nem fog a hátsó fék, a motorból szivárog az olaj, a lambda szondák ki vannak iktatva, illetve megjelent a rozsda a közepesen sikerült fényezésen, ráadásul a beázásmentességhez csupa drága alkatrészt kellene kicserélni az ablakok és a tető környékén. A 77. MűhelyPRN autója az egyik legrosszabb állapotú a műsor történetében.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok:

Ha a szerelőm nemet mond, akkor is megveszem
Hungarikum talán nem lesz, de erős magyar kötődése miatt is lehet szeretni a TT-ket. De mennyi baja van 13 évesen? Átvizsgáltuk!
Ezzel mindenhol beengednek
Ha egy igazi munkagépet akarsz: 2,5 literes dízelmotor, 3 tonnás vonóhorog, összkerékhajtás. De tényleg eltörik az alváz?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.