2020.10.07. 16:58

Szinte nincs belőle kínálat a magyar piacon, ezért nehéz azt javasolni, hogy Gabriella keressen egy másik Peugeot 306 Cabriolet-t, ezt pedig engedje el, ha nem akar egymillió forintot elégetni a javításokkal, a bizonytalan végeredmény reményében. Persze sejtjük, hogy a mai MűhelyPRN-ban bemutatott és az Avalon Bosch Car Service-ben alaposan átvizsgált autó legalább a következő műszaki vizsgájáig az úton marad majd, miközben repedezettek a fékcsövek, kopog a hátsó híd, nem fog a hátsó fék, a motorból szivárog az olaj, a lambda szondák ki vannak iktatva, illetve megjelent a rozsda a közepesen sikerült fényezésen, ráadásul a beázásmentességhez csupa drága alkatrészt kellene kicserélni az ablakok és a tető környékén. A 77. MűhelyPRN autója az egyik legrosszabb állapotú a műsor történetében.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok:

Nagyon nehéz kárt tenni benne...
...de nem lehetetlen. Elmondjuk, mikre kell figyelned a guru szerint, ha jó Prius III-at szeretnél venni és nem akarod kinyírni.
543 ezer kilométer. Meglátszik ezen a Toyotán?
Nevetségesek a fenntartási költségek, az újkori ár harmadáért kaphatók a szebb példányok, de meg mernéd venni a Priust, félmillió kilométerrel?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.