2020.10.19. 17:44

A legolcsóbb használt példány most körülbelül 11 millió forintért a tiéd lehet, sőt válogatni is lehet a hasonló áron kínált Tesla Model S-ek közt a magyar piacon. Vagyis Elon Muskék villanyautója is elindult a magyarországi polgárosodás útján: lassacskán sokak számára elérhetővé válik. A kínálat alján alig 100 ezer kilométerrel hirdetett autókat látni, de összesen kétszáz Tesla várja új gazdáját, ezért elérkezett az idő, hogy alaposan megismerjük a használt-teslázás velejáróit. Az e heti MűhelyPRN alanya egy 357 ezer kilométert futott, 2014-es gyártású, vagyis viszonylag korai Model S, amellyel már kétszázezer kilométert tettek meg Budapesten, taxiüzemben. Kibírta? Széthullott? Minden kiderül a MűhelyPRN 79. epizódjából, előtte viszont alaposan nézzétek meg az autóról készített első felvételeinket és döntsétek el a látottak alapján, hogy szépen, vagy szomorúan öregszik-e a Tesla. Fotelnepperek, előre!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Ha már témánál vagyunk, essen szó az aktuális kilométer-rekorderről is:

Játék a Fotelnepperben!

Tippeld meg kommentben 2020.10.20. éjfélig az Avalon szerviz ajánlatának végösszegét, és ha tőled érkezik a három legközelebbi tipp egyike, egy csúcsminőségű Osram LEDinspect Flood 10W szerelőlámpa a nyereményed.

A nyerteseket kommentben értesítjük 2020.10.2.-én délig a Youtube videó alatt.

A megjelenést az Osram támogatta.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.