2020.10.21. 15:34

Andi és férje egy Renault Espace-ból ültek át két éve ebbe a 2014-es Tesla Model S 85-be. Az autóban akkor körülbelül 180 ezer kilométer volt és kicsit több mint 10 millió forintért vehették meg. Azóta a kilométerek száma megduplázódott és Andiék nagyon tapasztalt teslásokká váltak. Az autó napi nyúzásban van, de állandó odafigyelést kap és nem csak azért, mert a gyár szemmel tartja, hanem mert a magyar Tesla-guru az utolsó csavarig ismeri, ahogy a többi típust is. Zambelly György vendégszereplésével készült a MűhelyPRN 79. epizódja, az Avalon Bosch Car Service-ben.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok:

Hová tűnik az olaj a Ceedből?
Az autó első ránézésre is patika, Ceed-et venni amúgy is ajánlott. Már ha rendesen szervizelték a hét év garancia lejárta után is.
Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.