2020.11.18. 16:57

Egy kifejezetten gyakori, semmilyen szempontból nem különleges autó sorsa általában ez. Az első tulajdonos még sokat fizet érte, szalonban veszi át, márkaszervizbe hordja, imádja, óvja. Aztán, ahogy telnek az évek, az autó lassan lecsúszik a turmixgép szintjére: használják, de csak akkor éreznek iránta valamit, amikor lerobban. A Toyota Yaris első generációja hihetetlenül tartós autó, szinte semmi rosszat nem hallani róla, ezért a Yarisok sorsa általában drámai véget ér: pizzát hordanak futárok alatt, olcsó bérautóként húzzák az igát, amíg el nem fogy a sosem cserélt olaj a motorból és/vagy közben lassan elporladnak. Blanka autójának állapota még a fenti összefüggések ellenére is nagyon megdöbbentett bennünket, amikor alaposan átvizsgáltuk az Avalon Bosch Car Service-ben. Erről szól a MűhelyPRN 83. epizódja.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.