2021.03.17. 18:01

Nem pár évre, hanem a családalapításra gondolva vásárolta élete első új autóját Dorka, a MűhelyPRN 96. epizódjának főszereplője. A Fiat 500L 1,4 16V, vagyis az olasz egyterű legegyszerűbb motorváltozata mellett döntött és mielőtt állva tapsolnánk a Fire-motor nevét skandálva, álljon el kicsit a szavunk: az autóban 52 ezer kilométer van, de már kétszer nívó minimum alá itta az olajat a legendásan jó motor. Mi történt? Mit lehet tenni? Erről szól műsorunk legújabb epizódja, amelyben ezúttal is az Avalon Bosch Car Service csapata vizsgálja át a Fiatot.

Korábbi epizódok:

Egy Golf GTI 16 évesen is GTI
Erős, de használható, viszont annyi baja lehet a technikának, hogy belegondolni is rossz. És akkor a rozsdáról még nem is beszéltünk.
Ötven méter próbaút elég?
Egy bátor autóvásárlás előzte meg az átvizsgálást. Zsákbamacska, vagy a szívó benzinmotor vakon is jó?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.