Gyorsulgatunk, gyorsulgatunk?

MűhelyPRN: Opel Corsa D OPC Nürburgring Edition – 2013.

2022.02.02. 16:38

A leánykori nevén Vauxhall Corsa VXR-ként megszületett autó brit eredetéről csak annyi árulkodik, hogy a szelepfedélen nem Opel-logó van. Ez az autót ugyanis balosították, így az is érdekelt minket az Avalon szervizben az átvizsgálás során, hogy van-e bármilyen látható következménye a beavatkozásnak. Bálint autója tehát duplán ritkaság, a kérdés, hogy mennyire bírja a nagy erőt és a pályanapozással járó igénybevételt. A videóból kiderül, ahogy az is, milyen árszintűek az alkatrészek a bivalyerős Corsához.

Egy biztos, mindenki döbbenten hümmögött, amikor megjelent a Corsa OPC Nürburgring Edition, pedig elvileg nagy meglepetésekre nem kéne számítani egy sima, 192 lovas OPC után. Pedig de. És úgy tűnik, valószínűleg minden idők legerősebb Corsája lett, róla szól Vályi Pista remek tesztje.

Ha a korábbi 135 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Ha a szerelőm nemet mond, akkor is megveszem
Hungarikum talán nem lesz, de erős magyar kötődése miatt is lehet szeretni a TT-ket. De mennyi baja van 13 évesen? Átvizsgáltuk!
Ezzel mindenhol beengednek
Ha egy igazi munkagépet akarsz: 2,5 literes dízelmotor, 3 tonnás vonóhorog, összkerékhajtás. De tényleg eltörik az alváz?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.