Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Viszi a pénzt a V8?

MűhelyPRN: Ford Mustang 4,6 V8 – 2006.

2022.12.03. 06:43

Remélem, mindenki emlékszik Karotta 2005-ös tesztjére, amikor új autóként pont egy ilyen piros, 4,6-os Mustangot próbált ki. Akkor megállapítottuk, hogy gyönyörű, nagyon felismerhető, de az eredeti Mustang évtizedes problémáit hordozza magán: buta, merev hidas hátsó futómű, és borzalmas anyagok az egyébként ízléses beltérben. Azóta eltelt 17 év, a példányok megöregedtek, és hiába kerül viszonylag sok pénzbe használtan, bajai tudnak lenni. Újra V8 az Avalon szervizben!

János régi vágya volt a Mustang, idén meg is lett. Tudta, hogy nem hibátlan autót vesz, de a karosszéria ismert bajain túl arra számított, hogy a motorral és a váltóval nincs nagy gond. Túl sok jó hírrel sajnos nem tudtuk kecsegtetni, néhány apróság viszont egész jó áron javítható.

Ha a korábbi 178 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Ha a szerelőm nemet mond, akkor is megveszem
Hungarikum talán nem lesz, de erős magyar kötődése miatt is lehet szeretni a TT-ket. De mennyi baja van 13 évesen? Átvizsgáltuk!
Ezzel mindenhol beengednek
Ha egy igazi munkagépet akarsz: 2,5 literes dízelmotor, 3 tonnás vonóhorog, összkerékhajtás. De tényleg eltörik az alváz?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.