Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Egymillió forintért is van Prius!

MűhelyPRN: Toyota Prius 1,5 – 2001.

2023.10.14. 05:57

25 éve talán még a Toyota sem gondolta volna, hogy a hibrid autózás ennyire elterjedt lesz manapság, az első generációs eredetileg japán belpiacra készült, és később, korlátozott példányszámban került a nyugati piacokra. 123 ezer legyártott példánnyal szinte elenyészően kevés készült belőle a következő generációkhoz képest, és egyszer talán még kultautó is lehet belőle, most viszont a nullához konvergál az értéke, és egymillióért már válogatni is lehet az eladó példányok közül. Mit szól az öreg hibridhez az Avalon műhely?

András pontosan tudta, milyen hibákkal kell szembenéznie, és az összes kihívás ellenére imádja a típust, és talán nem is döntött rosszul, hogy ezt a kocsit választotta. Sokat költeni mindenesetre erre a típusra is lehet.

Ha a korábbi 222 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Te ráköltötted volna a vételár felét?
Használt autót prémiummárkától venni mindig rejt magában rizikót, ennyi idős példánynál pedig nem ritka, hogy az árának jelentős részét elkéri még a szervizben is.
A vételár csak belépő, utána is repkednek a milliók
A Bangle hetesnek hívott E65-ös BMW a kor egyik legmodernebb luxusszedánja, de szeretnéd-e akkor is, ha milliókat kéne rákölteni?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.