Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Egymillió forintért is van Prius!

MűhelyPRN: Toyota Prius 1,5 – 2001.

2023.10.14. 05:57

25 éve talán még a Toyota sem gondolta volna, hogy a hibrid autózás ennyire elterjedt lesz manapság, az első generációs eredetileg japán belpiacra készült, és később, korlátozott példányszámban került a nyugati piacokra. 123 ezer legyártott példánnyal szinte elenyészően kevés készült belőle a következő generációkhoz képest, és egyszer talán még kultautó is lehet belőle, most viszont a nullához konvergál az értéke, és egymillióért már válogatni is lehet az eladó példányok közül. Mit szól az öreg hibridhez az Avalon műhely?

András pontosan tudta, milyen hibákkal kell szembenéznie, és az összes kihívás ellenére imádja a típust, és talán nem is döntött rosszul, hogy ezt a kocsit választotta. Sokat költeni mindenesetre erre a típusra is lehet.

Ha a korábbi 222 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Bamakóról az Avalonba jött a kétütemű!
Az autó, amivel valószínűleg újkorában sem akartál volna elindulni Afrikába, de 36 évesen mégis büszkén megcsinálta, mi pedig megnézzük, mi baja lett.
Szó szerint kivette az előző tulaj kezéből
Parkoló Parádéra készülve ismét behívtuk Imrét, a pilótát, hiszen van még gyönyörű Mercije onnan, ahonnan ez jött. Hibát viszont találtunk!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.