Népszerű rezsicsökkentő eszköz itthon az elektromos roller

2022.08.02. 13:40

A Vatera.hu hétről hétre leköveti a legkeresettebb termékei alakulását, amiből tisztán látszik, hogy 2022 nyár közepén az elektromos roller és a kerékpár nagyon népszerű kategóriának számít. A kerékpár konkrétan az első helyen van, de ez a tavalyi év ugyanezen hetéhez képest nem jelent változást, az elektromos roller viszont korábban nem szerepelt a top 10-es listán most pedig a nyolcadik.

Ezek mellett természetesen az egyéb rezsicsökkentő termékek is pörögnek, tavaly a medence, az airsoft és a mobilklíma nagyon gyakori keresés volt, idén a sparhelt és a cserépkályha menő termék az augusztusi hőségben.

Ezzel párhuzamosan az autólkatrész-értékesítés is emelkedő tendenciát mutat, a pandémia óta folyamatosan egyre többen keresnek a Vaterán mindenféle alkatrészt, elsősorban bontott alkatrészeket, autóvillamossági alkatrészeket, karosszériaelemeket, utastéri és csomagtéri kiegészítőket, gumikat, felniket és dísztárcsákat leginkább, de sokszor előfordul a tetődoboz, motor és erőátviteli alkatrész és biztonságtechnikai kütyü is.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!