Fényezés utáni értékcsökkenés

2011.11.23. 12:15

2010.12-es Nissan Quasqai 1.5 dci i-way típussal rendelkezem. Az autó gyártásból eredő fényezési hibával rendelkezik. Szeretném segítségét kérni, hogy újrafényezés esetén mekkora értékcsökkenést szenved el az autó. (Az újrafényezés az autó komplett elejét érinti: lökhárító, motorháztető, A oszlopok)

Tisztelt Érdeklődő!

A kérdésben leírtakból arra következtetek, hogy a gépjármű gyári új korától, fényezési hibával rendelkezik. Amennyiben Ön az első tulajdonosa a gépkocsinak a márkakereskedéshez fordulhat a fényezés korrigálásáért, és tudnak igazolást is adni az elvégzett gyári minőségű visszajavításról, amelyre a jármű esetleges eladásakor szüksége lehet. A márkaszervízben az átrozsdásodási garancia érvényben tartásáról is érdeklődhet, a fényezés előtt.

Üdvözlettel:

Horváth László

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.