Fényezés utáni értékcsökkenés

2011.11.23. 12:15

2010.12-es Nissan Quasqai 1.5 dci i-way típussal rendelkezem. Az autó gyártásból eredő fényezési hibával rendelkezik. Szeretném segítségét kérni, hogy újrafényezés esetén mekkora értékcsökkenést szenved el az autó. (Az újrafényezés az autó komplett elejét érinti: lökhárító, motorháztető, A oszlopok)

Tisztelt Érdeklődő!

A kérdésben leírtakból arra következtetek, hogy a gépjármű gyári új korától, fényezési hibával rendelkezik. Amennyiben Ön az első tulajdonosa a gépkocsinak a márkakereskedéshez fordulhat a fényezés korrigálásáért, és tudnak igazolást is adni az elvégzett gyári minőségű visszajavításról, amelyre a jármű esetleges eladásakor szüksége lehet. A márkaszervízben az átrozsdásodási garancia érvényben tartásáról is érdeklődhet, a fényezés előtt.

Üdvözlettel:

Horváth László

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.