2013.06.13. 10:25

Tisztelt Biztosításdoktor,

Pénteki napon az Erkel Színház melletti úton a linkben jelzett kereszteződésnél/parkoló kihajtónál belém jöttek.Én haladtam egyenesen a másik fél az színház melletti parkolóból illetve szervizútról hajtott ki és finoman belecsorgott a hátsó ajtóm végéhez. Ki a hibás ? Szerintem parkolóból hajtott ki az autó szerinte jobbkéz-szabály az irányadó a felelősség megállapításához.

Köszönettel: K. Szabolcs

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtak alapján Ön a főútvonalon haladt, mikor a kereszteződésben alárendelt útról -szervízút- a másik gépjármű -az Ön elmondása szerint - a gépkocsijának ütközött. Ezen leírás szerint a felelősség őt terheli. Kérem, tegyen minden részletre kiterjedő kárbejelentést a balesetben részes fél biztosítójánál, a jogalap vizsgálatának elvégzéséhez szükséges kárfelvétel céljából. Amennyiben rendelkezésre állnak tanúk, nevüket és elérhetőségüket is bocsássa rendelkezésre.

Üdvözlettel: Horváth László

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.