Piszkáld, ha gyári is!

2010.03.09. 15:08

2006-os Mondeóban eléggé vacakul szól a hifi, de a gyári rádiót nem 
merem piszkálni, mert gyári. Milyen hangszórót érdemes esetleg 
beszerelni? Inkább hallgassam a dízelhangot?

Sajnálom, de a gyári rádió „piszkálása” nélkül szinte lehetetlen jó hangot varázsolni az autóba. A hangzást elsősorban a jelforrás, itt ebben az esetben a gyári rádió határozza meg. Tapasztalataink szerint a gyári hangszórók jobb minőséget tudnak produkálni egy utólag beépített rádióval, mint a gyári rádió egy utólag beépített drága hangszóróval.

Az autók többségéhez, így a Mondeóhoz is kapható a gyári rádió helyére tökéletesen illeszkedő rádiókeret, ami szabványos DIN méretűvé varázsolja a műszerfalat. Ettől a pillanattól kitárul a világ és kedvére válogathat a gyári rádió tudásvilágát megszégyenítő készülékek sokaságából. Minden utólagos fejegység túlteljesíti a gyári rádió hangteljesítményét és hangzását. Önnek csak azt kell kiválasztania, hogy mit tudjon az új kedvenc. Legyen benne MP3 lejátszó, Bluetooth kihangosító, USB lejátszó, legyen kinyíló monitora, amelyen DVD-t néz vagy a navigáció képét jeleníti meg...

A rádió cseréje sokkal gazdaságosabb megoldás és szolgáltatásait figyelembe véve okosabb döntés, mint a hangszórók cseréje, a hangzás terén elért változás pedig nagyságrendbeli.

„Az utólag beépített rádió nem olyan szép, mint a gyári, de jobban néz ki!”

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.