2011.03.11. 16:26

Üdv doki!

Tudna ajánlani egy jó kamerát, amit beszereltethetnék a kocsiba a szélvédő mögé, és mondjuk merevlemezre rögzítene? Nem tudom, milyen lehetőségek vannak, sajnos műszaki ügyekben járatlan vagyok. Szükségét érzem egy ilyen beszerzésének, mert bár defenzíven vezetek, de elég sokat, és azért adódnak helyzetek. Ha esetleg volt már korábban ilyen kérés és valahol elérhető a válasz, kérem jelezze, én nem találom.

Smarty, így hívják azt a szerkezetet, amit mi használunk. Sok hasonló terméket teszteltünk, és ez volt, amit megbízhatónak találtunk. Nem merevlemezre rögzít, hanem SD kártyára, hiszen a merevlemez nem szereti az autóban uralkodó szélsőséges viszonyokat (rázkódás, hideg, meleg, váltakozó tápfeszültség.). Mire lehet szükséged, azaz mit várhatsz el egy ilyen eszköztől? Nagy látószögű és érzékenységű kamerát, GPS vevőt a pozíció, irány és sebesség meghatározásához, gyorsulásérzékelőt az esetleges ütközés érzékeléséhez. Nagy kapacitású tárolót, ami tápfeszültség nélkül is megőrzi az adatokat. Egyedi tömörítési, azaz rögzítési eljárást, hogy az adatokat ne lehessen manipulálni, tehát megállják helyüket egy bizonyítás során. Ez mind megvan a Smartyban. Folyamatos üzemmódban is képes működni, az általa rögzített adatot számítógépre tölthetjük, majd megjeleníthetjük, kiértékelhetjük és akár menetlevelet is nyomtathatunk belőle. Ha szeretnél egy ilyet kipróbálni nálunk megteheted, keress fel minket.
Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.