Eladnám az Astrát

2011.10.06. 11:08

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Én előbb eladni szeretném az autómat, de sosem csináltam ilyet. Nem tudok, és nem is akarok alkudni. Nem akarom életem üzletét megkötni, pláne nem szeretnék senkit átvágni. Egyszerűen reális áron szeretném eladni a kiszolgált paripát.
Adatok:
Opel Astra GL 1997-es, 1.4-es szedán, benzines, semmi extra. Életem első autójaként mind a 236 000 km-t én tettem bele, ennek megfelelően olyan, mint egy kiérdemesült csataló: Kisebb koccanások voltak, de semmi komoly - persze mind megcsináltatva. A hátsó kerekeknél már rozsdásodik, dohányozom benne. Viszonylag friss a vizsga rajta, de most már nagyon kell egy kombi.
Volna olyan kedves legalább irányárat javasolni számomra
Válaszát előre is hálásan köszönöm.
Üdvözlettel:
M

Tisztelt Olvasónk!

Az autó értékét látatlanban nehéz megbecsülni, főleg egy 14 éves példánynál. Amennyiben az autó esztétikailag szép kívül-belül (nem agyonkarcolt, büdös, össze-vissza fényezett), és nincs nagyobb műszaki hibája, az autó 500 000 Ft körüli összeget érhet.

Üdv

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.