2017.11.08. 10:52

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Szia,

mivel van már a családban családi nagy batár, céges német és neked hála egy Prius is, ezért most a gyerek napi suliba hordásához elgondolkoztam magamnak egy elektromos kiskocsin. Tudom, nem a külseje miatt veszünk autót, de nagyon tetszik a Fiat 500e, mondjuk fázom egy kicsit az amerikai behozataltól. Egy nap kétszer mennék 30 km-t vele, tehát összesen napi 60-at, a garázsban tudnám tölteni, ennek a típusnak nincs gyorstöltési lehetősége. Ajánlod a használt elektromosat és ha igen, melyiket?

Kedves Kérdező!

Sajnos az elektromos autókkal kapcsolatban még csak próbakör-jellegű tapasztalatom van, az is kevés, de nem tartok tőlük, mert nem nagyon van ami elromoljon bennük, villanymotort már elég régen tudunk csinálni, az akkuk pedig szintén elég kiforrottak. Egy ismerősnek van egy Nissan Leaf- je, azzal semmi baj, és minden nap kb. száz kilométert tesz meg vele. Az elektromos autók nem túl elterjedtek, még kevés tapasztalat van velük kapcsolatban, néhány év múlva már okosabbak leszünk. Ha szereznél egy villany 500-ast, akkor szólj, leteszteljük.

3

Üdv:

- Becsületesnepper -

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.