Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Van friss Totalcar tévéműsor, nézd! - TotalARC 1: Krazy Kutters

2019.05.03. 19:45 Módosítva: 2019.05.14. 21:59

Ha sokat gondolkodtál már azon, hogy mit csinálnak a tévés majmaink, ha épp nincs is tévéműsor, és miből van banánjuk, ha egyszer nem is majomkodnak, van egy jó hírünk. Újra van friss TotalCar a tévében! Illetve nincs. TotalArc van, amit máskor nem fogunk ilyen tevepúpos betűkkel írni, csak most az egyszer, hogy látni lehessen a különbséget.

A Totalarc új formátum. Azért neveztük át, mert nem rólunk szól. A műsorvezető ugyanúgy Winkler és Karotta (helló), de a főszereplők nem mi vagyunk, hanem ti. Olyan alanyokat kerestünk, akik magyarként csinálnak valami lenyűgözőt az autózás körül, ha nem is mindig itthon. Nem az autókkal, hanem az autóbuzériával foglalkozunk elsősorban.  

A Totalarcban forgattunk országos legendával, mint mondjuk Havassy Péter, menő hot rodos arcokkal, hollywoodi autós jelenetek magyar gyártóival, de főleg úgynevezett normális emberekkel. Olyanokkal, akik nem híresek, nem hallottál róluk soha, de ugyanazért élnek-halnak, amiért te és mi. Csak jellemzően jobban értenek hozzá. Például V8-as, kompresszoros, középmotoros százas Skodát építenek életük első autójából. Vagy sokszázmilliós sirályszárnyas Merciket szögelnek éjszaka Le Mansban.  

A Totalarc tehát egy autósműsor emberekről. De ha az embereket utálod, csak az autókat szereted, akkor is érdemes megnézni, mert azért ha véltelenül találunk valahol egy 192 lóra húzott VFTS-t, csak elkérjük egy körre. 

A Totalarc friss epizódjait a Viasat6-on láthatod, hétvégente. Szombaton 10-11 óra körül van az ismétlés, vasárnaponként korábban, reggel 8 táján pedig a premier. A pontos kezdési időhöz idelinkelem a port.hu-adatlapot. Most szombaton a tévében Havassy Péter jön, akit ha nem ismersz, el se fogsz tán hinni, vasárnap pedig a Smart guru. 

Az adásokat pár hét késéssel feltesszük a Totalcar Youtube csatornájára is. Íme az első epizód, amiről a tévében már lecsúsztál: A Krazy Kutters, akik apránként hazahordják Amerikát, szerelemből.