Ön felismeri, ha csereérett egy alkatrész?

2018.12.11. 07:43

A Ford új, video check szolgáltatásának köszönhetően a tulajdonos is megnézheti, hogyan mérik fel autója állapotát. Egy szakember videót készít az autóról, a felvétel során pedig a biztonságtechnikai szempontból problémás területekre hívja fel a figyelmet úgy, hogy azt egy laikus tulajdonos is megértse. Ennek kapcsán készültünk egy kis játékkal: arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink felismerik-e a csereérett alkatrészeket rövid videókon keresztül. A válaszok elküldése után a szakértői indoklásokat is elolvashatja. Mutatunk 10 alkatrészt, találja ki, hogy eljött-e a csere ideje!

Viszlát váratlan költségek!

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakemberek videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzék így el, amelyeket a tulajdonos előzetesen jóváhagyott. Ennek köszönhetően nincsenek váratlan meglepetések és kiszámíthatatlan költségek.

A videók indításához kattintson a kis kezekre!

A játék lezárult.

BRAND & CONTENT Brand & Content

A cikket a Brand & Content készítette a FORD megbízásából. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.