Medvecsapda, űrruha

2008.04.19. 08:32
21 hozzászólás


Már csak egy nap. Kérdeztétek, hogy kik, meg mikkel megyünk. Nem véletlenül bérelt fel a Totalcar egy különleges képességekkel bíró szuperembert a feladatra, ugyanis egyedül megyek. Majd valamelyik posztban bemutatom a járgányt, amivel nekivágok az útnak meg tán magam is.

 

A másik, ami felmerült a hozzászólásokban, hogy merre mennek. Ez valóban nem minden esetben egyértelmű, hiszen egyrészt változtattak az útvonalon, másrészt az a közkézen forgó áttekintő térkép meglehetősen elnagyolt. A vasárnap az alábbi módon fog kinézni, legalábbis a tegnap kezembe nyomott füzetecske alapján:

 
8:00-kor rajtol az első motor, 10:05-kor az első autó és 11:28-kor az első kamion a Hősök teréről. Az utolsó rajtoló 12:08-kor hagyja el a helyszínt. Először Dabasra mennek, az M5-ösön, Örkény érintésével, itt lesz egy speciál szakasz. Utána a 4-es úton mennek tovább, majd elhagyják az országot, a vasárnap végállomása a romániai Nagybánya.

 
Kérném a segítségeteket is, amennyire lehet. Az utóbbi napokban kissé be voltam havazva, és elsősorban az informatikai rendszerem összeállításával foglalkoztam a szabadidőmben, hogy zökkenőmentesen tudjak posztolni földön, vízen, levegőben, sárban, bárhol. Viszek notebookot, mobil internetet, fényképezőgépet, GPS-t, autós-invertert egyebeket. Azonban van valami, amit érdemes erre a háromnapos romániai kiruccanásra vinni? Medvecsapdát, űrruhát vagy ilyesmit? Juteszembe, lejt például még nem váltottam. Félek, hogy valami alapvetőre nem gondolok.