Újra itthon

2008.04.23. 08:58
10 hozzászólás


Ma Debrecenben ébredtem. Eléggé mozgalmas napunk lesz, hiszen az első gyors Dabason kerül megrendezésre, ahol a legelső is volt, utána pedig átmennek a versenyzők Veszprémbe, ott tartják a másodikat. Dunaújvárosiak, Székesfehérváriak figyeljetek, a ti városotokon is keresztül halad a menet! Én azt hiszem egyenesen lemegyek Veszprémbe, egyrészt mivel a dabasi pályát már láttuk, másrészt a sajtószoba is Veszprémben van. Igyekszem valami jó helyet találni, mert ott vannak ugratók is szép számmal, meg elvileg jól meg is közelíthető a pálya.

Tegnap a sajtószobában szemben ültem jó ideig a Hummer csapat egyik tagjával, valószínűleg valami médiás lehet, mert egész nap ott szerkesztgetett valamit a laptopján. A Hummer csapat nagyon durván néz ki, full fekete az összes autójuk, kamionjuk, sőt a csapattagok ruhái is. A srácok is olyan amerikaias vagánygyerek kinézetűek, tetkó is van gazdagon. A fekete egyszínűséget csak szponzoruk, a Monster Energy töri meg, ami ugyebár egy energiaital. A Red Bullt itt szórják mindenfelé, szponzora az itteni eseménynek. Az egyik sajtós lány huncut ötlettől vezérelve megkínálta ezt a Hummeres tagot a fent említett rivális termékkel. Én már húztam is fel a fényképezőgép kakasát, hogy szívlövést mérjek emberünkre, de sajnos szinte mogorván utasította vissza. Nem játék ez, úgy látszik…

 
Szeretnék egy interjúnapot beiktatni, amikor a szervizparkban igyekszem szóra bírni akit csak lehet, elsősorban honfitársainkat. Nem tudom erre alkalmas-e a mai, mert mint írtam eléggé szétszabdalt az esemény időben és térben is. Inkább keresek ugratókat. Repülő kamiont akarok látni.