Érdemes kijönni

2008.04.24. 11:10
13 hozzászólás


A kedves érdeklődőknek szeretnék némi információt átadni. Való igaz lehet, amit valaki írt, hogy a hétvége felé megerősödhet a látogatás, hiszen valószínűleg sokan akkor akarnak majd kijönni.


Fontos tudni, hogy ennek a ralinak az is lényege, hogy a versenyzők nem tudhatják, hogy pontosan merre megy a pálya. Szervezői szempontból valószínűleg az sem jó, ha a nézők tudják, ezért nem lehet információt találni a pályarajzról. (Ami a hivatalos oldalon van az a gyorsokat tekintve teljesen elnagyolt, arra ne támaszkodjatok.)

Az alábbiakat tudom mondani azoknak, akik esetleg megnéznék az eseményt. Ma, holnap és holnapután a szervizpark itt van Veszprém felett, Jutaspusztánál. Korábbi posztomban adtam koordinátákat, de ha Veszprémet, majd Jutaspusztát megcélozzátok, és helybéliektől érdeklődtök biztosan idetaláltok. Mint írtam egyelőre úgy látom, hogy a szervizparkba is be lehet jönni, nem tudom, hogy ez így marad-e, minden esetre ez egy érdekes lehetőség mindenkinek szerintem.

Pénteken ugyanaz lesz mint ma, vagyis délelőtt innen indulnak és Várpalotán túl majdnem Székesfehérvárig elmegy a gyors. Délután pedig a Balaton felett versenyeznek, egészen Tapolcáig. Szombaton már csak egy gyors lesz, hasonló a maihoz és a holnapihoz, Várpalota felé. A szombati napon, délután, elvileg 12 órától mennek át a versenyzők a balatonfüredi céldobogón.