Puszta Power - ABT-nyereménnyel

2008.06.15. 16:53
13 hozzászólás

Már régóta tudtuk, hogy az ABT tuningcégnek új magyar forgalmazója van, méghozzá Debrecenben, a puszta kapujában (a költői kép kicsit túloz, ha ránézünk a térképre). És a múlt héten már meg is nyitott. Ne feledjük, itt valóban nem sufnituningról van szó. És profi PR-támogatással.

Úgyhogy megkaptuk az angol nyelvű sajtóközleményt is, egyenesen Németországból. Sajnos a billentyűzeten nagyon könnyű az egymás melletti K és L betűt összekeverni, amely ebben a képaláírásban, az idegen nyelvű szövegben elég szerencsétlenül jön ki. Nem bírtuk nem lehozni:

"Hans-Jürgen Abt gives the certificate to Beka Kiraly"

Ettől függetlenül a VW-csoport termékeinek legnagyobb tuningvállalkozásáról van szó, ha például valakinek nem elég az Audi R8-asának ereje, nyugodtan forduljon hozzájuk - és ez nem vicc. Persze ez ritka probléma a hétköznapi életben. De kulcstartóra és nyakbaakasztó szalagra mindenkinek szüksége van, ezért ajánljuk fel a következő ABT-relikviákat. A kompozíció Rácz Tomi műve (a Xerox-monitor nem része a nyereménynek):

A kérdést vasárnapról hétfőre virradó éjjel élesítjük, 3 órakor. Csak Indapasszal bejelentkezve nyerhetsz.

Közkívánatra, mert többen kérdezték:


Mi az Indapass?

Az Indapass az Index és az Inda szolgáltatásaihoz létrehozott egységes beléptetőrendszer. Az Indapass célja az, hogy az Inda és Index felületeire, illetve ezekhez kapcsolódó szolgáltatások felületeire egyszeri, egységes belépési lehetőséget nyújtson az interneten.

Milyen szolgáltatások kapcsolódnak hozzá jelenleg?

Jelenleg az alábbi szolgáltatásokba léphetsz be Indapass-szal: Vipmail, Indafon, Blog.hu, Fórumok, Indafotó, Indavideó, C-travel, Ongo.

Hogyan léphetek be?

Ahhoz, hogy be tudj lépni az Indapass-szal a szolgáltatásokba, először regiszrálnod kell. Ha már van Indapassod, a belépésnél meg kell adnod a regisztrációnál használt emailcímedet és jelszavad.

Magyarul: regisztrálni kell. Ez annyiban több, mint egy fapados regisztráció, hogy az index.hu összes web2-es szolgáltatásához szól, így a blog.hu-hoz is - és ennek része a Belsőség. A legegyszerűbb, ha a blog.hu jobb felső csücskében megkeresed a regisztráció pontot, majd belépsz, és utána mész a Belsőségre. Onnan tudod, hogy benne vagy a tutiban, hogy a kommentelés résznél ott van a felhasználóneved. Remélem működik.