2008.11.06. 10:19
36 hozzászólás


Egy olvasónk lepett meg minket az idei, londoni MPH Show-n készített fotóival.

gaborkarakas: 2008-11-01 at 11-28-47

A rendezvény nem a hagyományos értelemben vett autószalon - nem az újdonságok bemutatása az elsődleges célja - inkább afféle autós cirkusz. Ritka, vagy más okból különleges autókat próbálnak összeszedni a rendezők évről évre, és hangos showműsort kerítenek köréjük olyan neves közreműködők segtségével, mint a Top Gear híres-hírhedt műsorvezetője, Jeremy Clarkson.

gaborkarakas: 2008-11-01 at 11-40-38

Az idén sem szűkölködött a kiállítás látványosságokban: az 50-es évek öreg Bentley kupéitól és sirályszárnyas Mercedeseitől a Ferrari F40-eshez és a Jaguar XJ220-ashoz hasonló modern klasszikusokon át a vadiúj Koenigseggig, Bugatti Veyronig és Dodge Challengerig számos olyan típust sorakoztattak fel itt egy helyen, amelyeket itthon aligha lesz esélyünk közelebbről megcsodálni, még külön-külön sem, nem hogy így együtt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.