Léghűtéses Pandát keresünk!

2009.02.16. 17:06
89 hozzászólás


Úgy néz ki, hogy Baowah-hal közös, nagy, dédelgetett vágyunk lassan valóra válik, már csak egy autó hiányzik a pakliból. Van régi, pléhmaszkos, nyomórudas, 900-as, vászontetősünk, van közepesen régi, 750-es Fire-motoros nagyfelnisünk, 1000-es Fire-motoros, vászontetősünk, 1000-es fehér, négyszernégyesünk, meg egy szinte vadiúj, 1,1-es, ötgangos furgonunk is. Persze Pandából. Ezek az autók szinte bármikor rapportra hívhatók, közel teljes lenne a giga-Panda összehasonlító teszt.

Egyetlenegy fontos verzió nincs meg a listából. A kéthengeres, 30 lóerős, léghűtéses. Ilyenre nem tudunk szert tenni, akárhogy igyekszünk is, pedig nélküle nem Panda-körkép a Panda-körkép. Mivel eddig öt, de az esetleges léghűtésessel együtt hat autó mozgatásáról lenne szó, valahol mindenképpen Pest megyéből lenne szükség a kocsira, de még Nyíregyházán sem találtunk ilyet. Nincs önöknek egy efféle autójuk? Egy napra? A szomszédnak, sógornak, hugicának, nagynéninek? A megjelenésért cserébe öröklétet garantálunk az autónak, a Totalcar csodás tesztjében mindaddig megtekinthető lesz, ameddig lapunk, és a tartalmát hordozó szerver létezik.

Kérjük, akinek van ilyen autója, és egy napra le tud mondani róla a kedvünkért, jelezzen, mert nemes ügyet mozdítana előre – Magyarország első, monstre-Panda tesztjéhez járulna hozzá. Vigyázunk a kicsikére, hiszen nekünk is ilyen van.

Utóirat: Panda Elettrát és spéci kabriót is szívesen látunk…