6. Belsőség-találkozó

2009.10.05. 10:12
209 hozzászólás

Úgy látszik lassan, de biztosan tradíciót teremtünk. Ami egykoron, tán három éve, hirtelen ötlet volt csak, mára már egy bevett szokássá vált. Ez sokszor esetben persze nem szerencsés, hiszen amit megszokunk, az sokszor elveszíti érdekességét, varázsát.
Szerencsére a Belsőség találkozóra ez nem vonatkozik. És ezt csak és kizárólag azoknak az olvasóinknak, sőt, mondhatni barátainknak köszönhetjük, akik eljönnek. Terepjáróval, ritka olasz sportautóval vagy éppen robogóval, motorral. Mindegy, a lényeg, hogy kereke, motorja van. Alfa Romeotól Zastaváig, az abécé összes kezdőbetűjét képviseli itt valami jármű.

Akik valaha is ott voltak, tudják, akik még sosem, azok elhihetik, hogy mindamellett egy-egy ilyen márkafüggetlen találkozó javarészt az emberekről szól. Azokról, akik eljönnek, barátokat találnak és nem egyszer segítenek egymásnak de főleg: kitűnően érzik magukat. Kivétel nélkül mindenki: a feleségek, barátnők és a gyerekek is. Mindenki talál valamit, mindenki kap valamit. Egy mosolyt, jó tanácsot, jó pohár bort vagy nagy korsó sört, mindegy, csak gazdagodik az ember.

Idei második, összességében hatodik, találkozónk ugyanazon a helyszínen lesz megtartva, ahol legutóbb is. Elégedettek voltunk a sukorói Gémeskút Étterem vendégházaival. Helyünk volt bőven, a szobák tiszták, takarosak és az ár (2800/Ft/fő/éj) ugyanannyi, mint tavasszal volt, a tulajdonos korrekt ember. A parkolás megoldott, közvetlen a szálláshely előtt elfért minden autó.


Nagyobb térképre váltás

Pár lépésnyire továbbra is ott a remek könyvtár de éhes sem marad senki. Amellett, hogy sütni-főzni lehet az udvaron de akár odabent is, még mindig ott az étterem és aki legutóbb ott volt, az tanúsítja majd, hogy az adagok nem csak gigásziak, de ízletesek is.

A férőhelyek száma ugyan limitált, de eddig is megoldottuk, ezúttal is meg fogjuk. Feleség, barátnő, gyermek és bárminemű hangszer bátran hozható, de ne hagyják otthon a jó bort, pogácsát sem.
Aki tud, jöjjön. Legyen ott Ön, Belsőség-kommentelő és legyen ott Ön, Totalcar olvasó is. Mi ott leszünk, ahogy eddig mindig.

Bárminemű kérdésre szívesen válaszolok itt, ebben a posztban vagy privát e-mailben is.