Ez a bója sokat ér majd egyszer!

2009.10.08. 14:39
20 hozzászólás

Nem is olyan régen itt járt a szerkesztőségben Michelisz Norbi, a Zengő Motorsport versenyzője, mellesleg a Seat Leon EuroCup bajnoka.
Szimulátorozni jött Kiss Norbival, Wéber Gáborral és ha jól emlékszem, az eredeti terv az volt, hogy majd én és Karotta is beszállunk a buliba, vállalva a szégyent, hogy utolsóként kullogunk át a rajt/célvonalon.
Ebből nem lett semmi, nem bánja egyikünk sem.
Jót beszélgettem Norbival, aki tényleg egy közvetlen, egyszerű és kedves srác, remélem, összejön neki jövőre a WTCC. Elmondása szerint mindegy, melyik csapatban, csak versenyezhessen, ez a mindene, ehhez ért.
Persze körbeálltuk őket, ahogy nyomták a Race 07-et, titokban örültünk, hogy nem kell odaállni melléjük, mindhárman nagyon-nagyon profik, eszméletlen jól nyomták.


Aztán hirtelen beugrott, hogy ha már itt a Norbi, dedikálja az egyik bójánkat, hátha akad olyan olvasó, akinek megéri a tippelést. Soha nem lehet tudni, bízunk benne, hogy egyszer még nagyon-nagyon sokat fog érni egy Michelisz-aláírás. Büszkék vagyunk rá és persze szorítunk neki.
A kérdés egyszerű lesz, holnap délben megtudják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.