És akkor... A mindent elsöprő csúcsajándék!

2009.12.13. 00:33
455 hozzászólás

Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg érdemes szenvedni kicsit.

IMG 3148

A Wi Drive egy Dension által alig pár héttel ezelőtt bemutatott autós WiFi-hub, más néven hotszpot. Beszereljük a kocsi műszerfalába, összekötjük a hifi USB-jével, és mehet a netezés az összes ülésről, ahol van wifis számítógép. Persze kell bele egy telefonkártya is. Meg persze mehet rögtön az internetes rádiózás (amerikai dzsesszadót hallgatni autóban, ó, istenem...), aztán olyan dolgokat is művelhet az ember, hogy az íróasztala mellől feltölti a frissen vett cédét az utcán álló autóba. Mondom, szuper a cucc, és ilyen még senkinek nincs, mert alig pár hete kapható.

Tudom, késő van, ilyenkor csak az igazi TC-fanatikusok vannak már fenn. Testhez szabott kérdést farigcsáltunk nekik, meg aztán az önpolírozás is jólesik, muhaha. Tehát:

Hány kardántengelyt lehet összeszámolni a Totalcar szerzőinek ismert járműparkjában (tehát olyan járművekben, amikről már írtunk)? Melyek ezek a járművek, és melyikben hány van? - csak hogy ne legyen annyira könnyű.

Segítségül: a Zsigulit rég eladtuk, akik pedig szerepelnek a listában: Andróczi Balázs "Assur", Asztalos Angéla, Balázs Vitya, Bende Tibby, gyulavitéz, Hlács "Nyegleó" Zoli, Kereszturi Tom, Papp Tibby, Tóth Zoli, Vályi Pista, Winkler Robby, Zirig Árpi, meg jómagam, Csikós Zsolt.

(A Wi Drive-ot a Dension Audio Systems ajánlotta fel.)