Nem kell minden romot megmenteni

2012.01.22. 17:30
51 hozzászólás

A New Jersey-i Bloodmasters-brigád az, amelyik lényegében tesz mindenre. Leszarják a sztereotípiákat, a tömeg véleményét és a maguk szórakozásával törődnek. A fenti kép sokat mond legfrissebb videójukról: a végletekig nyers, őrült és egyszerű, ugyanakkor maximálisan szórakoztató is. A szabadság és a haverokkal-bulizunk-a-versenypályán-érzést pumpálja agyunkba minden másodperce.

A Chris Forsberg Formula D driftbajnok köré szerveződött csapat bolondjai az Englishtown-ban található, ritkán használt Raceway Parkba szabadulnak be szakadt patkányaikkal, hogy keresztül-kasul közlekedjenek úton és út mellett.


Nagyobb térképre váltás
Hogy közben lesz egy-két új horpadás a szakadt SX-eken? Kit érdekel? Hogy esetleg beleállnak a gumifalba? És? Ez a kisfilm talán csak még inkább megerősíti meggyőződésemet, hogy önfeledten szórakozni csak olyan technikával lehet, amit nem sajnálunk, mert többre nem érdemes. Tudom, hogy a gépek vannak értünk, nem mi a gépekért kezdetű gondolatsor meddő vitához vezetne, ezért - ha lehet - ne menjünk el ebbe az irányba és főleg: ne verjen éket közénk a tény, hogy bizonyos tárgyakhoz másképpen kötődünk. Utóbbi mondatomat szeretettel küldeném azoknak, akik szerint az ajándékba kapott Shitgun jobb sorsot érdemelt volna. Nem hiszem. Nem tudok elképzelni egy lényegében klinikai halott autó számára méltóbb jövőt annál, hogy ismét szórakoztasson és örömet okozzon. Nekünk pedig ez a fontos és úgy csináljuk, ahogy mi szeretnénk. Csak el kell fogadni és tolerálni más heppjét, ennyi az egész.

Valahogy úgy, ahogy a Bloodmasters srácait is elfogadjuk. Szórakozzanak és szórakoztassanak, íme a videó. Patkányok előre!