Opel Mokka, Volvo P1800S - csúszó mopszok, kortalan gyönyör

2012.11.14. 20:59
50 hozzászólás


Valahová a végtelen múltba kéne visszanyúlni, ha arról lenne szó, hogy mióta tervezzük már Szabó Gyuri barátunk csodálatos Volvójának leforgatását. György, aki lényegében egy két lábon járó stílustanulmány is lehetne (bár ez ellen kétségkívül tiltakozni fog itt alant, a kommentablakban) öreg versenymotorok tulajdonosa és építője - most az azokat szállító korabeli furgonon dolgozik - kicsit őrült de mindemellett szerény, megfontolt ember. Valamikor régen már Árpádunk megénekelte betűben a gépet (csodás képekkel illusztrálta), amely se nem a leggyorsabb, de nem is a legfeltűnőbb dolog volt a saját korában, egyszerűen csak tökéletes és ezt fixen tudja még ma is.

p1800_karotta_csecs_1.jpgWinkler dolga nehezebb volt a héten, egyrészt fele annyi idő nem állt a rendelkezésére, mint a pályanapon résztvevő stábnak, másrészt - tegyék kezüket a szívükre - egy klasszikus kupé mellett mégis, mivel vágja ki a rezet az ember? Fabergé-tojással? Hiába menő és stílusos a Mokka, egyedül nem megy.

Ezért aztán minden idők két - leghangosabban horkoló - kutyáját hívta segítségül, Kőbájker barátunk Pók és Béka nevű mopszait. Addig legalább kialudták magukat odahaza. Reméljük, hogy új- és öregautó-rajongók is elégedetten dőlnek hátra.

Tetszett?