Maserati Hiéna: A szigony jegyében - ELKELT!

2012.12.21. 12:00
55 hozzászólás


Bah, ez konc a javából! Telós Bandi eresztette el láncáról a Hiénát Nizzában és az egy ilyen Bowers&Wilkins fejhallgatóval a pofájában tért vissza. A P3 - bár szinte belépőmodell - igazán elfogadható és jó cuccnak számít a hordozható, mobil fülesek között. Védőtok, lecsatlakoztatható kábelezés jár hozzá, természetesen behajtogatható maga a fejhallgató is. Alumínium, gumi és retró-formaterv. A BW P3 az egyik legjobb mobil fejhallgató a 200 dolláros kategóriában.

DSC_4587_maserati.jpg

De nem lesz ingyen, a Hiéna kemény feladat elé állítja azokat, akik meg akarják szerezni.

history_of_maserati_exotic_car_exotics.jpgNem nehéz kitalálni, hogy a Maserati-címerben látható háromágú szigony utal a márka (és a Maserati család) szülővárosára, Bolognára. Bologna szimbóluma természetesen Neptun szigonyát formálja, vörös, háromágú, kék alapon, mintha egyenesen a mély és titokzatos tengerből emelkedne ki. Az egyetlen olyan Maserati-testvér tervezte (Mario), amely a felnőttkort megélt öt fiútestvér (heten voltak összesen) közül nem autóipari mérnök lett, hanem formatervező. A Piazza Maggiore-téren álló Neptun-szobor inspirálta, és milyen jól tette! Először a Tipo 26 versenyautón láthatta a közönség. A soros nyolchengeres 185 majd később 205 lóerős géppel Achille Varzi, Luigi Fagioli és Ernesto Maserati rommá verte a mezőnyt 1930-ban. Enzo Ferrari ebben az évben lett Alfa Romeo szerelőből Scuderia Ferrari-alapító. (Tulajdonképpen a négy, nagy olasz márka - Fiat, Alfa, Lancia, Maserati - évekkel megelőzték a Ferrarit a versenysportban, mégis... látják, mire képes egy keménykezű lángész?)

Most pedig jöjjön a feladvány. Egy feladat, amely méltó a Maserati későbbi hányatott és őrült sorsához:

Készítsen valós méretű, háromágú szigonyt, majd egy fotó erejéig pózoljon vele egy tetszőleges közintézmény előtt úgy, hogy olvasható legyen az intézmény neve (táblája, stb.) majd töltse fel az Indafotóra és küldje be a linket komment formájában. Ennyi az egész. Pszichiátriai intézet? Rendőrörs? Uszoda? Mindegy, a lényeg, hogy ön legyen a képen egy szigonnyal. Photoshoppolni nem ér, győzzön a legbátrabb- és legőrültebb (a szerkesztőség döntése alapján).

A határidő ma 18.00.

9.13.11maseratishop.jpg

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg