Ultimate Hiéna: Profi versenypálya nagyoknak - ELKELT!

2012.12.24. 08:00
81 hozzászólás

DSC_4594.JPG
Zsíros konc. Sőt, könnyen lehet, hogy a legzsírosabb! Ez a Carrera Digital Long Race versenypálya azon felül, hogy digitális (Hogy ez miért jó? Itt megtudhatja!) még a feláras, Wi-Fi-adapterrel is rendelkezik, így lényegében azonnal alkalmas egy csoportos versenyre, és naná, hogy sávváltó is van. Mivel digitális, így nem zavarják egymást a versenyzők, hiszen az egyes autókhoz lehet hozzárendelni a kontrollereket. Már ezzel a szettel is öten tudnak egyszerre zúzni. Feltéve, ha van még három autójuk a meglévő kettő mellé. 

DSC_4595.JPG

Nem véletlenül Long Race a neve, hiszen a kirakható leghosszabb pályavariáns kilenc (!) méter hosszú. Az ára sem rövid: 110 000 forint, így gondolhatják, mekkora ámokfutást rendez a Hiéna azért, hogy megtarthassa magának. (Látják, gyakornokunk Dáriusz "Tigris" sem nyugodt.)

DSC_4598.JPG
Sejthetik, hogy a feladat nem lesz könnyű. Itt csak a tényleg elszántaknak van esélyük a győzelemre. És hogy mi az?
Mutasson be videón egy alap testépítő-gyakorlatot az öt póz felhasználásával!

Természetesen igyekszünk megkönnyíteni mindenki dolgát, ez az öt alap-póz:

pozok.jpg
Itt pedig egy rövid kisfilm, amolyan vezetőként, hogy mégis, hogyan kell az ilyesmit csinálni:

Egy nagyon-nagy előnyük van: nem kell így kinézniük. Sőt, egyáltalán nem kell testépítőnek lennie senkinek, aki bevállalja. Azonban a részletekre adunk: fecske vagy tanga kötelező, a barnító nem, de plusz pontot ér, ahogy tetszőleges eszköz is, a fantáziának nem szabunk határt. Hogy mivel rögzíti (telefon, fényképezőgép, kamera) és hol, az mindegy, a lényeg, hogy ön legyen rajta, felismerhetően, és mind az öt gyakorlatot bemutassa szépen, ahogy kell és ahogyan a fenti videóban látja.

Egyáltalán nem biztos, hogy a profin elkészített és összevágott videó lesz a nyerő. A móka-faktor legalább annyira fontos!

Ha elkészült vele, akkor töltse fel az Indavideóra (vagy más videómegosztó-helyre) és küldje be a linket komment formájában ebbe a posztba. A végső határidő december 25. (azaz kedd) 20:00:00.

Csak egy nyerhet, de az viszi a pályát, megérdemelten. Na, nyulak vagyunk vagy csináljuk? Hajrá! Ez az utolsó előtti konc, ideje belehúzni!

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg