Nyerj kémfelszerelést a Hiénától

2015.08.14. 14:59
7 hozzászólás

Nyilván senki nem gondolta, hogy egy Trabant és egy lavór-Wartburg képes arra a haláltáncra, amitől a Terminátorok is megmakkantak. Pedig egy filmben ez is lehetséges.

A jövő héten kerül a magyar mozikba Guy Ritchie legújabb filmje, Az U.N.C.L.E. embere melyben együtt van minden, amitől a brit és az amerikai nézők még borzongatóbbnak hiszik a hidegháborút. Az atomfegyverek meg- és visszaszerzéséért folyó küzdelemben minden megengedett, ami filmre fordítva rengeteg robbanást, és sok-sok autós csatát jelent. A leglátványosabb a történet elején pereg le Német Demokratikus Köztársaságban, ám miután a Trabant és a Wartburg végeztek egymással, minden huszadik percben jön valami, ami vagy gyors, vagy felrobban.

A film magyar forgalmazója mókás Trabantsétát szervezett a minap néhány szerencsésnek, és rögtön meg is szórtak minket két remek filmes kellékkel: egy igazán jó minőségű svájci sapkával és egy szintén nem kínai piacos esernyővel. Ezekre már a jövő héten szükség is lehet, ezért ideje játszani. 

Aki felkészülten várná a kánikula végét, írja meg nekünk Guy Ritchie legendás filmjében, a Blöffben milyen autóval érkezik a cigánytáborba lakókocsit vásárolni a Török, Tommy és Georgie baba, és azt is, hogy milyen motorokkal gyártották szóban forgó autótípust, eredetileg. Amíg gondolkodnak, itt egy kis exkluzív tartalom Az U.N.C.L.E. emberéből, csak a járművekről.