Agrárgép Show-hiéna: van egy traktoros sztorid?

2017.01.18. 11:21
30 hozzászólás

Január 25 és 28 között ismét Agrárgép Show és AGROmashEXPO a Hungexpón. Az Axiál megszórt minket kéttucat belépőjeggyel a rendezvényre, amit négy három fordulóban szórunk ki az olvasóknak. Ez itt az első kör, három hat darab páros jegyért.

unnamed

A feladat: keress elő egy traktoros képet a család múltjából, töltsd fel és mellékelj hozzá sztorit. Valahogy úgy, mint ennél a korábbi hiénánál a nevezők. Nincs megkötés, nem kell húszéves fotó, a lényeg, hogy saját traktoros kép legyen rólad vagy valamely családtagodról, amihez írj egy jó sztorit kommentben. A kép jöhet bármilyen képfeltöltőn keresztül, a linket írd a sztori mellé

Ha még kell egy kis győzködés, itt egy beszámoló a tavalyiról:

A határidő csütörtök (19-e) este nyolc óra, a legjobb három kép/sztori beküldője a szerkesztőség szubjektív értékelése alapján nyer egy-egy páros jegyet. Hajrá!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.