A Volvóé a legnagyobb videós kicsomagolás

2017.07.13. 16:17
7 hozzászólás

Még el sem ült a fotózó XC60 sztorija, máris itt az újabb volvós vírustartalom. Ezúttal a Volvo Trucks North America vette ki a részét az önjáró marketingtermékek gyártásából, és megcsinálták a világ legnagyobb unboxing videóját. Pontosabban egy videót a legnagyobb kicsomagolnivalóval, egy új VNL-lel és a hároméves Joellel. A súlyos rekordfétistől szenvedő Volvo Trucks-nak egy 24 méter hosszú, 4,3 méter széles és 5,5 méter magas dobozt kellett összerakni a VNL köré a Guinness bizottság okleveléhez.    

Ha nem egészen tiszta, mi volt a mutatvány motivációja, akkor jobb ha tudod: az unboxing egy ideje már az internet egyik leggyakoribb keresőkifejezése. A műfajnak millió művelője van a YouTube-on, de nálam egyértelműen Casey Neistat a királya ezzel a Macbook-nyitással.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.