Nincs még jegyed? Ennél könnyebben nem jutsz ki a Magyar Nagydíjra

2017.07.26. 14:35
132 hozzászólás

A többségnek talán nem új a hír: hétvégén Magyar Nagydíj a Hungaroringen. A Formula-1 hivatalos gumiszállítójának helyi képviselete, a Pirelli Hungária volt olyan jó fej, és megszórta a szerkesztőséget öt darab páros jeggyel a teljes hétvégére, mi pedig vagyunk annyira jó fejek, hogy ezt most kiszórjuk az olvasóknak. Persze nem ellenszolgáltatás nélkül. Ha a célegyenesből néznéd végig a magyar forduló mindhárom napját (a futamot a fedett lelátóról), akkor ez itt a te hiénád. Óvónénik, cipészek, korcsolya kölcsönzősök, nagycsaládosok, gátlástalan kollégazaklatók előnyben – feladat a konc fotója alatt.

420A7337

Szóval a feladat, ami közéd és a Pirelli Magyar Nagydíj egész hétvégére bérelt lelátója közé áll: szedj össze annyi lábbelit, amennyit tudsz, majd rakd ki belőlük a Hungaroring vonalvezetését (ezt itt). Jól érted: cipő, saru, papucs, szandál, mokaszin... minden játszik, és igen, ezekből kell megformázni azt a 14 kanyart, s közte az egyeneseket, amin hétvégén zúz majd az F1-mezőny. Húzd le a kollégák cipőjét, kérd el a portás klumpáját, a gyerek Converse-ét, a motoros futár bakancsát... mit bánjuk mi, hogyan szeded össze a szükséges mennyiséget. Saccra minimum 15-16 pár kell majd, de mi csak örülünk, ha a lehető legrészletesebb a mű, szóval NINCS FELSŐ KORLÁT ;)

Nem lett egy Talladega, de az itthon találtakból összeraktam egy könnyű ovált. Sorvezetőnek megteszi:

cipőring

A határidő holnap (azaz július 27.) reggel 9 óra, eredményhirdetés legkésőbb délben. Szorít az idő, a postázás nem fér bele, szóval a jegyekért mindenki számoljon egy kitérővel a szerkesztőségbe (Flórián tér 1.). A képeket a poszt alá, kommentben várjuk (töltsd fel valahova, majd linkeld ide). Tipp: a kép mellé 3-4 mondatban írd le a sztorit, honnan kapkodtad össze a szükséges alapanyagot. Nem kötelező, de ha sok pályamű lesz, akár ez is dönthet. Jó gyűjtögetést, ügyes kirakósdit!