Azt mondtuk már, hogy LEGO is lesz a Parkoló Parádén?

LEGO <3 Parkoló Parádé

2018.04.26. 17:17
3 hozzászólás

Új év, új Parkoló Parádé. Aki parkolt már velünk a Hungexpón tudhatja, hogy a Parkoló Parádé gránitszilárd alaptörvénye szerint ez mindig is egy kötetlen autós buli volt és lesz, ahol ha úgy tetszik, három órán át támaszthatod az autódat más autót támasztó embereket bámulva és senkitől egy rossz szót nem kapsz érte. Ha viszont végigpróbálgatnád a programokat, amiket kínálunk, jobb ha tudod: most szombaton például legózhatsz is.

Awesome-Lego.gif

Bizony, a formátum fejlődik, a kínálat színesedik, így a most szombati Parkoló Parádén már legózni is lehet majd. Sőt, mi több, autós legózni is. A Lego kitelepül majd egy nagy játszóasztallal, rajta rengeteg kockával, hogy aki arra jár, random összerakja belőle, ami neki tetszik.

Lesz viszont Technik is, s hozzá ütközéses bemutató. Valami ilyesmi:

Egyelőre ennyit, a többi legyen meglepetés. Ha beállnál egy kicsit közösségi építőkockázni a parádén vagy csak nem tudod, mivel kösd le a gyereket, vár a legós sarok szombaton

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.