Felismered ledcsíkjáról?

2018.05.07. 14:13 Módosítva: 2018.05.07. 14:13
4 hozzászólás

Ilyen se volt még a Totalcaron: nyereményt ér a széleskörű lámpaismeret. Konkrétan ledcsíkokat kell tudni felismerni szemből és ledes nappali menetfényeket adunk érte annak a három szerencsésnek, akinek ez sikerül és még ki is sorsoljuk a hibátlanul kvízelők közül.

NP  9127

Mit nyerhetek?

Ahogy a múltkori alvázfelismerős kvíznél, most is az Osram dobta össze a nyerni valót (a legolcsóbb cucc is 16 ezer forintról indul, a legdrágább pedig közel hetvenezer). A három díj három különféle utólag beszerelhető nappali menetfény/ködlámpa/fényszóró – a dobozaikkal a lenti galériában barátkozhatsz, de ha az nem elég, ide kattintva elolvashatod, melyik mire jó.

Hogyan kell játszani?

Ha nem vagy bejelentkezve, görgess le az Indapass-bejelentkezéshez (a játékhoz be kell lépni, de ha még nincs Indapassod, ott tudsz regisztrálni is), utána már töltheted is. A játék egy hétig él, 14-én éjfélkor lesz vége. Eredményhirdetés utána jön, a győzteseknek üzenünk az Indán is.  

A játék pedig:

1. Milyen autó ez?
1. Milyen autó ez?
2. Milyen autó ez?
2. Milyen autó ez?
3. Milyen autó ez?
3. Milyen autó ez?
4. Milyen autó ez?
4. Milyen autó ez?
5. Milyen autó ez?
5. Milyen autó ez?
6. Milyen autó ez?
6. Milyen autó ez?
7. Milyen autó ez?
7. Milyen autó ez?
8. Miylen autó ez?
8. Miylen autó ez?
9. Milyen autó ez?
9. Milyen autó ez?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.