Felismered ledcsíkjáról?

2018.05.07. 14:13 Módosítva: 2018.05.07. 14:13
3 hozzászólás

Ilyen se volt még a Totalcaron: nyereményt ér a széleskörű lámpaismeret. Konkrétan ledcsíkokat kell tudni felismerni szemből és ledes nappali menetfényeket adunk érte annak a három szerencsésnek, akinek ez sikerül és még ki is sorsoljuk a hibátlanul kvízelők közül.

NP  9127

Mit nyerhetek?

Ahogy a múltkori alvázfelismerős kvíznél, most is az Osram dobta össze a nyerni valót (a legolcsóbb cucc is 16 ezer forintról indul, a legdrágább pedig közel hetvenezer). A három díj három különféle utólag beszerelhető nappali menetfény/ködlámpa/fényszóró – a dobozaikkal a lenti galériában barátkozhatsz, de ha az nem elég, ide kattintva elolvashatod, melyik mire jó.

Hogyan kell játszani?

Ha nem vagy bejelentkezve, görgess le az Indapass-bejelentkezéshez (a játékhoz be kell lépni, de ha még nincs Indapassod, ott tudsz regisztrálni is), utána már töltheted is. A játék egy hétig él, 14-én éjfélkor lesz vége. Eredményhirdetés utána jön, a győzteseknek üzenünk az Indán is.  

A játék pedig:

A játék lezárult.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.