Hondákból és Toyotákból csinálnak Lamborghinit, 12 millió forintért

2020.04.07. 17:38
8 hozzászólás

Nem a legegyszerűbb dolog egy Toyotát úgy átalakítani, hogy hasonlítson egy Lamborghinire, Ferrarira, vagy bármely hasonló kategóriájú luxusautóra. Egy thai tuningműhely pedig kimondottan ezzel foglalkozik – írta a Carscoops.

A P.S. Modify nevezetű műhely főként Toyota MR2-ket és Honda Prelude-öket alakít át, és autóikat elnézve látszik, hogy nem kevés munkát tesznek bele egy-egy replika elkészítésébe. Persze aki bele akar, az bele is fog kötni, hogy egy új karosszériától nem lesz egy Toyota Lamborghini, de az elkészült másolatok mindenestre figyelemreméltóak.

A videó elején bemutatott Lamborghini Veneno Roadstert is egy Toyotából készítették, és nem is sikerült rosszul. A karosszéria egyértelműen hasonlít, még a LED világításra is nagy hangsúlyt fordítottak, ránézésre teljesen olyan, mint az eredeti. Sőt, a Lambóval ellentétben a másolatnak van behúzható teteje is - már szinte jobb is. Nyilván a másolat Toyota-vonalai sehogy nem hasonlítanak az eredeti autó vonalaihoz, de amit lehetett, azt kihozták belőle. Már sokkal inkább hasonlít egy Lamborghinire, mint az eredeti Toyotára - külsőre biztosan.

Részleteket nem nagyon tudni, így az rejtély, hogy a karosszérián kívül pontosan miket módosítanak még, de egy átalakítás 36 ezer dollárba (kb. 12 millió forintba kerül) kerül. Ez nem kevés pénz, de az eredeti Veneno 4,5 millió dolláros árához képest szinte ingyen van.