Volt egy szerencsés baleseted? Most kamerát adunk cserébe!

2020.04.11. 13:59
29 hozzászólás

Néhány hete jelent meg egy lapozgató, ami a nyolcvanas évek végi, kilencvenes évek eleji japán autós világot mutatta meg. Silviák, Skyline-ok, Hacsik, meg egy csomó belpiacos autó, mégsem ezek, hanem a balesetes képek voltak igazán érdekesek. Fiatalok vigyorogva pózoltak a frissen árokba dobott autókkal. Nem tudom, hogy az öröm a szerencsés megmenekülésnek szólt-e, vagy minden mindegy alapon jött a póz, de vicces látvány, nézzék:

Olvasónk, Richárd is magára ismert, ő a Mazda MX-5 NB-jét dobta el a Mátrában. Ahogy a képeken is látszik, kéztöréssel megúszta, ami ugyan fáj, de annyira nem, hogy ne készüljön néhány kép. Az autó bár mechanikailag ép, a sérült bódé miatt gazdasági totálkár, így pályaautó lesz belőle, hiszen ott nem fáj pár horpadt lemez. Richárd éli a japán autózást, nézzék csak meg a pólóját, rajta az Initial-D-vel, és a cipő is New Balance, akárcsak Takuminak az animében. 

És ez remek alap egy hiéna feladatra. Ha van olyan fotód, amin a szerencsés kimenetelű baleseted helyszínén pózolsz az autóddal, töltsd fel a képet egy megosztóra, a linket pedig kommenteld be a poszt alá. A határidő holnap, azaz április 12., 14:00. A játékban kizárólag olyan kép játszik, ahol szerencsés kimenetelű balesetről készült. A legjobb képet a szerkesztőség választja ki, a nyeremény pedig egy HD felvételre képes dashcam és egy bögre, hiszen balesetes témáról van szó. Az eredményhirdetést szerdán fogjuk megejteni.