Léna nyert. Legyél te is olyan, mint Léna

2020.10.23. 12:42
8 hozzászólás

Múlt héten befutotta az internetet, hogy a Rolls-Royce rajzpályázatán 80 ország több ezer pályázója közül egy 11 éves, magyar kislány is nyert. Mivel utánozós majmok vagyunk, Léna tiszteletére most mi is hirdetünk egy Hiénát.

Lénát, Sayát (JP), Floriant (FR), Chenyangot (CH) és legjobb barátaikat fődíjként Rolls-Royce-szal vitték iskolába, a mi ajánlatunk ennél azért szerényebb: egy Navitel R1000 típusú dashcam, amivel bizonyító erejű felvételeket lehet készíteni például a dömperes Karcsiról, hogy nem indexelt a homokozónál. Figyelem, a dashcam tesztpéldány, tehát nem anyu/apu fogja lehúzni róla a fóliát, de ne garasoskodjunk, az ivadékkal töltött idő és a reá vonatkozó büszkeség önmagában is nyeremény.

Hogy aktualitása legyen a dolognak, és kifejezzük az egészségügyben dolgozók iránti nagyrabecsülésünket, a következő lesz a feladat: a 12 évesnél nem idősebb gyermek rajzoljon egy mentőautót. Minél váratlanabb és radikálisabb a koncepció, annál jobb - bár bélyeget azért ne nyalassunk vele, gyerek még, magától is elég szabad a fantáziája.

A pályaművek bármilyen technikával készülhetnek, ide a kommentfalra (és csakis ide) várjuk őket jövő szerda (okt. 28.) este 8-ig, az eredményhirdetés utána pár nappal várható. És hogy senki ne szégyenlősködjön, ideteszem az önnön interpretációmat, remélem, én fogok nyerni (hatékonyabb inspirációért katt a Rolls-Royce shortlistjére):

A pályázatot Zsigmond nyerte, gratulálunk!