Subaruval és Pastranával tért vissza a Gymkhana

2020.12.09. 09:59
3 hozzászólás

Már egy ideje tudott, hogy Ken Block helyett Travis Pastrana viszi tovább a Hoonigan sok tízmilliós nézettségnek örvendő Gymkhana sorozatát, és azt is belengették előre, hogy Ford helyett ismét Subaru lesz a fegyver. Végre megjelent a videó, és bár azt hittem, már unalmas ez a sorozat, az új pilóta új életet lehelt bele. Mert hiába vész a múlt homályába a tinédzserkorom, ezt végigizgultam, sőt hangosan káromkodtam is bizonyos pillanatokban. De nem lövök le semmit, press play!

Amikor levágja küszöbre a rakparton, és elcsapja az akciókamerát hátsó kerékkel? Vagy amikor a 240-nel elugratva olyan arcot vág, mint Anti, mikor észreveszi a tizennégy nem fogadott hívást a feleségétől? Vagy az a szinte már arcátlan lazaság, hogy a zászlórudak körüli pörgésben az eddig még csak fotókon belengetett új BRZ a párja? Ez mind adja, de a kedvencem talán a csávó a kávézóban, hogy majd kitörik a nyaka, úgy forog a csaholó Impreza után - mert hát legyünk őszinték, mind így tennénk.

Esetleg talán az tetszett még ennél is jobban, hogy Block videóival szemben mennyivel több snittben volt még szűz az aszfalt a kocsi érkezésekor. Úgy tűnik Travis lehozta az otthonában, Annapolisban kijelölt pálya komoly részét elsőre, és bár persze így is bizonyára alaposan begyakorolt színház az egész, valahogy mégis őszintébb az íze. Taps!