Köszi FFF-esek, ezért van olcsón jó autóm

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2021.02.07. 18:22
8 hozzászólás

Köszi FFF-esek, ezért van olcsón jó autóm :-) - Citroën Xsara Picasso

72229

Főleg Renault vonalon mozogtunk, aztán a párom felvetette, hogy akár Picassót is nézhetnénk, de az még a keret felett volt kicsit... abban a pillanatban bejött egy váratlan munkahelyi pénzjutalom, amivel már pont a ráncfelvarrottak között tudtunk válogatni. A gázolajosokat párom egyből kiszanálta a beltéri szaguk (!) miatt, egy 90 lovast indíttatunk csak be a neten kiszemelt 9-ből.

Lendvai Zsoltinak ennyire tetszett a Pikacsu

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

A "megbízható japán benzines" mítosz - Honda Stream

A kép illusztráció
A kép illusztráció

 " A Honda nem romlik el" ezzel a szlogennel hirdette az előző tulaj, meg itt is jópáran ajnározzák ezt a típust.

Gondoltam naivan, JDM típust csak összeraknak már jól a felkelő nap országában... hát nem. Nem állítom, hogy annyira rossz autó vagy konstrukció, DE folyamatosan megszivat valamivel.

Papp Tibi és a Stream

Mai napig, ha ránézek, egy őszinte mosolyt okoz - Dacia Logan

72232

Az autót 2005-ben vásárolta a családom, szalonból lett elhozva 7 kerek egész kilométerrel.

Én 2011-ben kezdtem el vezetni 21000 km-es számláló állásnál, három év egy helyben állás után felélesztve némi benzinnel és egy vadiúj akksival.

Az azóta eltelt gyakorlatilag 10 év alatt szinte csak kopó alkatrészeket kellett cserélni, egy hihetetlenül megbízható igásló és ami még fontosabb, hogy sosem hagyott cserben, mindig lehet rá a mai napig számítani.

Zsolti és a félmilliós Logan

Valóban keveset fogyaszt, mégis rámegy a gatyád is - Audi A2

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Autópályás ingázásra kerestem egy olyan autót, ami nem fogyaszt sokat és olcsó a fenntartása. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a világ (akkor) legalacsonyabb fogyasztású autóját és veszek belőle egy megkímélt példányt. A kínálat tetejéről választottam, messze a legdrágábbat és a leginkább jónak tűnőt. Szervízkönyv, hiánytalan állapot, sehol semmi kopás. Mint később kiderült, csak részben döntöttem jól.

Winkler ezt írta a használt A2-ről

10 év Gyulával - Opel Zafira

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A srác csak mosolygott amikor vettem a szalonban anno és mondtam, hogy 15 évre veszem..... Most meg én mosolygok: abszolút bejött. Műszakin mindig mondják: el ne adjam.... Már csak azért is mert 2010 elötti konstrukció..... (minél újabb annál szarabb....).

Stump Bandi élményei a Zafirával

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.