Egyszer felgyújtanád, ettől függetlenül imádod

Válogatás a Népítéletekből

2021.02.28. 16:18
10 hozzászólás

Egyszer felgyújtanád, de ettől függetlenül imádod

72265

A Check Engine néha elaludt, majd megint felvillant. Ekkor a motor járása is más lett, alsó tartományban nem volt ereje. Elvittük a környékünkön az egyik "legjobb" szerelőhöz, aki kapásból rávágta, hogy Vanos kerék, 180 ezer. Mondtuk, hogy ez azért nem így megy, majd ő azzal hálálta meg a kitartásunkat, hogy másfél hónapot porosodott szegénykém nála az udvaron, majd kiderült, hogy egy 5 forintos problémája volt. A Vanoshoz vezető olajfuratok el voltak tömődve a rossz olajcsere periódus miatt állítása szerint.

Német presztízs használtan

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Az alulertekelt oroszlan - Seat Leon

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Kia Ceedet akartam venni. 2 even at minden belfoldi es kulfoldi cikket elolvastam rola, relevans youtube videokat mind lattam legalabb egyszer. Mar ki lett valasztva egy szombat, de azert nezzuk meg a konkurenciat, ne legyunk mar ennyire elfogultak! Szokasos alternativak... i30, Octavia, Golf Variant, Focus. Arban egyik sem volt jobb, meg nem is adta ki annyira, marad a Ceed, mi mas... :) Nah jo, nezzuk meg mit kinal a Seat, bar Cordoba utan most inkabb mast. Leon? Ez mi ez? hmmm... vegulis nem annyira csunya. FR verzio? Az meg mi? klikk, bongeszo frissul... wow! Eloben ugysem ilyen lesz, de nezzuk meg, belefer a szombatba.

Amikor a Cupra még egy változat volt

Ha kell az erő... - Ford F150

72267

Az építőipar felfutásával azonban az addig mellékesként űzött ingatlanfejlesztést főállássá változtattam, s társasház építési projektem miatt szükségessé vált egy kisteherautó beszerzése. Meghúztam egy határt, amennyit erre költenék, s elkezdtem nézegetni a kereten belüli, tizenéves, Eu.i piacos, japó pickupokat. Több havi keresés után feladtam, mert csak lógó belű, szétrohadt aljú, nagyon szakadt járgányokat találtam, hiába kerestem országosan. Az építkezést végül úgy kezdtem, hogy az ügyintézésre (s ingázásra, napi 150 km) vettem egy dobozos kisautót, nagyobb cuccok transzportjára meg a családi egyterűt használtam, bérelt nehéz utánfutóval. Ez a szisztéma működött szerkezetkész állapotig, de aztán túl sok lett a szállítanivaló.. sz’al megint elkezdtem keresgélni.

Kicsit későbbi modell és kevésbé teherautó

Gyönyörű és erős, de... - Porsche Panamera

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A Porsche kiváló sport autókat gyárt. Élmény vezetni, bírják a tempót. Egyetlen gond a kocsihoz járó szolgáltatások Magyarországon. Porsche eladja magát így a vevőkért nem kell küzdeniük és ez meg is látszik a hozzáállásukon.

Kellene még egy szalon Magyarországra, hogy legyen végre verseny a szolgáltatásban.

Winkler és egy Porsche bemutató hányattatásai

Ferrari Made in Japan, The Big Hard - Mitsubishi 3000GT

37065

Alapvetően azért készült ez a nagytúraautó, hogy a gyár indulhasson a GT500 kategóriában, a túraautóbajnokságon, ennek feltétele hogy min. 1500 darabot el kell adni belőle a rendes halandóknak közúti használatra, így ennek köszönhetően mi is élvezhetjük egy alapvetően versenyautónak készített szupersportautó örömeit.

Korábbi merítések a Totalcaron

Jaguar - mert megérdemlem...
Legyen minimum 6 hengeres, csakis benzines, hátsókerék hajtású, és minimum 5 m hosszú. Nem árt egy kis bőr és valódi fa a beltérben.
Heti merítés
Volvo S80 V8, Peugeot 206, Giulietta, Megane és egy Dacia Spring is található az eheti válogatásunkban.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.