Nem indult az autó? Meséld el és nyerj!

2021.04.14. 13:45
69 hozzászólás

Elfordítod a kulcsot/megnyomod a megfelelő gombot és optimális esetben már indul is a motor. Kivéve amikor nem. Várakozás, izzadás, reménykedés, ötletelés, hogy mi történhetett. Valami titokban leszívta az akkut? Mi lehetett az? És mi jön most? Betolás? Vontatás? Új akku? Feltöltés? Hol van egy gyorsindító?

driveandtravelpontgr

Ha van egy jó sztorid, amikor lemerült az akkud, írd meg nekünk, és nyerj egy akku töltőt vagy lítiumos gyorsindítót az Osramtól. Így a jövőben már nem lesz akkora fejvakarás, ha esetleg megint így jársz.

A történeteket Belsőség kommentben várjuk április 19. délig. A legjobbakat a Totalcar Szigorú Szakmai Zsűrije választja ki, majd ti szavazzátok meg egy következő posztban, hogy kik nyerjék az eszközöket.

Osram BatteryCharge és BatteryStart

BatteryCharge – akkumulátortöltők

A töltőcsalád három féle termékből áll, a Battery Charge 904, 906 és 908. Ezek az egyedi, intelligens töltők minden típusú – beleértve a lítium-ionos megoldást is ­– 12 V-os akkumulátorok töltésére alkalmasak, sőt a 908-as modell 24 V-os akksinál is használható. Mindegyik változat 9 fokozatú töltési ciklussal működik – lítiumnál 7 ciklussal –, amely védi az akkumulátort a hidegebb idő vagy hosszabb leállás esetén. A töltők digitális LCD-kijelzővel és háttérvilágítással rendelkeznek, sőt a beépített biztonsági funkció felcserélt póluscsatlakozás esetén megakadályozza az elektromos rendszer károsodását. A gyártó 2 év garanciát biztosít!

További információkért kattintson ide!

BatteryStart – lítiumos gyorsindítók

Az OSRAM gyorsindítócsaládjában négy modell közül lehet választani. A kicsi, kompakt BatteryStart 200, 300 és 400 könnyen elfér a csomagtartóban, a kesztyűtartóban vagy az ajtózsebben. A negyedik családtag a BatteryStart Pro 700 elsősorban autószerelő műhelyek számára ajánlott, könnyedén beindítja akár a 8 literes benzinmotorokat és a 6 literes dízelmotorokat is. Az eszközök integrált LED lámpával és power bank funkcióval rendelkeznek. 230 V-os hálózatról típustól függően 2-4 óra alatt újratölthetők, sőt a Pro 700-as az autó generátoráról akár 60 másodperc alatt is, ha közvetlen használat előtt teljesen fel volt töltve. A beépített biztonsági funkció itt is megakadályozza az elektromos rendszer károsodását felcserélt póluscsatlakozás esetén. A gyártó 2 év garanciát biztosít!

További információkért kattintson ide!

A posztot az Osram támogatta.