A Porsche megcsinálta az év legmenőbb fotóit a Vissza a jövőbe DeLoreanjével

2021.10.23. 08:53
5 hozzászólás

4800 töltőpontja van a világon az Electrify America és az európai Ionity töltőhálózatnak, ami önmagában tényleg nem túl izgató. Viszont az 1,21 század gigawattról és október 21-ről (ekkor érkezik meg McFly és Doki a jövőbe) pontosan az jutott erről a számról az eszükbe, mint neked vagy nekem: a Vissza a jövőbe.

Nagyszerű története van magának a Back to the Future trilógiának is, de az se semmi, ahogy a korábban neves gyártóknál, remek pozícióban dolgozó John DeLorean önálló vállalkozása beleállt a földbe.

Ami viszont a kettőből kijött, az egy valódi ikon. A szálcsiszolt rozsdamentes acél karosszériás, sirályszárnyas DMC-12 mindenféle kütyüvel felszerelve már hiteles időgép lett, amit az egész világ ismer és nagyon sokan rajonganak érte.

Lehet, hogy a 800 voltos rendszerű Taycan a 270 kW-os töltővel 22 perc alatt tölt fel 5-ről 80%-ra és 2,8 másodperc alatt gyorsul 100-ra, de a DeLorean 88 mérföld/órás sebességnél egy másik korba indul. Na, meg a Mr. Fusion-nel a hátulján jóformán bármivel képes üzemelni.