Az Önvezető Embernél nincs lejjebb

2021.04.01. 15:59

Vénségünkre mind elfelejtünk vezetni, de fiatalon is kell mák a túléléshez. Pláne akkor, ha leviszi a fejed a légyzsák, amit egyébként gariban kicserélnének mindenkinek. Extra: rossz szóvicc volt, swagen.

Az Önvezető Embernél nincs lejjebb

Égéstér 434. epizód
00:00:00 / 00:00:00

Kapcsolódó anyagaink: 

Kapcsolódók:

https://totalcar.hu/magazin/2021/01/19/takata_legzsak_visszahivas_botrany/ https://totalcar.hu/magazin/hirek/2021/03/31/viccelt_a_vw_azzal_hogy_nem_viccel/

Előző adások:

Sirályszárnyas Zoli megrendül a Nordschleifén
Zoli sirályszárnyas legendákat szerel egy német kolostorban. De nem ám uncsi 300SL-eket, hanem historic versenyautókat, amikkel aztán olyan kalandjai vannak, amilyeneket a legtöbben álmodni se tudunk magunknak. Az Égéstér meghallgatása után feltétlenül nézd meg a róla szóló videóinkat is, mert csodásak (miatta, nem miattunk):
Beszopni a tekert autót, az viszont legális.
A márkaszervizek és -képviseletek rengeteget tudnak a használt autók előéletéről, de mégsem mondhatják el az érdeklődő vevőknek. Vendégünk egy kereskedés, amelyik juszt is elmondja, és egy Becsületesnepper.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.