Durva csaták gumiszakadásig!

Hirdetés
2009.08.20. 16:59
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Máriapócs, augusztus 22-23. King of Europe Drift EB+OB

Másfél hónap diéta után kiéhezett pilóták és farkaséhes nézősereg felvonulásával ismét Máriapócsra látogat a keresztben csapató karaván. Beleadunk mindent, mi nem szégyen, éjszakai csatára hívjuk Európa driftereit és szájtátva várjuk, hogyan küzdenek a magyar bajnoki sorozat résztvevői.

flyer

A legutóbbi Eb-futamon kicsit átírtuk a sóhajt: „a magyar drifterektől ments meg minket, uram!” Nem vicceltek a hazai pilóták, nemzetközi versenyző a dobogó közelében sem járt. A külföldiek fenyegetését, miszerint visszatérnek és revansot vesznek, felkészült versenyzőink és sok száz paripával felszerelt fújtató harci szekereik már izgatottan várják. Mi kell a biztos győzelemhez? Minél több elszánt drukker a máriapócsi csatamező szélére, akik fanatizmusukkal a centikre keresztben csapató autós küzdelmekben csatakiáltással segítik a magyar drifthuszárokat. Mutassuk meg a világnak, driftben is mi vagyunk a császárok!

Ha felkészültetek, eláruljuk, milyen ütközetre számíthattok: a magyar mezőny vállvetve készül lemosni az aszfaltról a teljes King of Europe mezőnyét, pedig minden eddiginél nagyobb felhozatal érkezik hazánkba több mint tíz országból! Folytatódik a nemes küzdelem a hazai dicsőségért és velünk lesz természetesen egyetlen női pilótánk, Szántó Niki, aki a spanyol Eb-futamot a dobogó harmadik helyén zárta. Nő a harcmezőn? Mondok ennél is durvábbat!

A másodosztály eddigi uralkodója, valamint testvére, aki felnyílt motorháztetővel is képes végigfűzni a pályát, szintén csatába szállnak. Kiderül, előny-e nekik a hazai pálya, vagy Grózinger Zsolti „driftvadászmestere”, netán Csergő Józsi és a „driftmasina” túljárnak az eszükön? Az ifjú titán Levota Sanyikára is nehéz napok várnak, Mészáros Zsozsi úgy döntött megtáltosodik. Tutira izzadni fog még Kerényi Ádám, a „hátsóüléses bajor” lovasa is, hiszen ott lesz a többi driftért és győzelemért remegő pilóta, akik mind arra várnak, hogy letúrják a trónról az eddigi uralkodót. Jóslatokba nem bocsátkozom, ismét ember és technika ördöge fogja kísérni a hétvégét, ez az a sportág, ahol ami megtörténhet, az meg is történik.

Két csata közt, míg a drifthuszárok pihennek, a közönségnek sem hagyunk időt unatkozni. Az éjszakai futamot motoros streetfighter&lángshow kíséri, látogatóba érkeznek messzi rallymezők versenyzői, szexi amazonok mossák a kocsikat, valamint beülhettek egy körre a drift szekerekbe. A csatákat élőben kommentálja nektek Egyed Isti, harci díszruhákat, sisakot és további drift ereklyéket pedig a helyszínen vásárolhattok. A gyermekekre is garantált kikapcsolódás vár az EA Games, valamint a Matel játszóházaiban, és az se maradjon otthon, aki Balzsay Károly szombat esti címmeccsét, vagy a vasárnapi Forma-1-es Európa Nagydíjat is végig akarja izgulni. Nekik óriásplazmán, gumifüstben szállítjuk a közvetítéseket.

Készüljetek a felejthetetlen küzdelmekre, csatára fel, irány Máriapócs!

Helyszíni jegyváltás:
2009.08.22, szombat / King of Europe Drift EB 2.500,- Ft
2009.08.23, vasárnap / Drift OB Pro Liga+II. osztály 1.500,- Ft
10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható!

Megközelíthetőség:
Gépjárművel: a RabócsiRing versenypálya, Nyíregyházától néhány kilométerre található Máriapócson. A rendezvény könnyedén megközelíthető bármely irányból az M3-as autópályáról!
Gyalogosan: vonattal Nyíregyházáig, majd onnan átszállással Mátészalka felé Máriapócsig.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.