Gumik összehasonlítása: Rezulteo

Hirdetés
2013.04.08. 17:02 Módosítva: 2013.04.10. 10:46
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Össze szeretné hasonlítani az Ön gépjárműjére illő abroncsok teljesítményeit és árait? Használja a Rezulteót, Európa első, a gumiabroncsok összehasonlítására szabott vásárlási útmutatót.

A gumiabroncs fontos tényezővé vált az autókat érintő kérdések között. Jó teljesítményt kell nyújtania (a biztonság, az üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás csökkentése valamint a futásteljesítmény terén), ugyanakkor mindezt ésszerű áron.

Ezek a kérdések késztették az európai szabályozó hatóságokat arra, hogy bevezessék a gumiabroncsok címkézését. Ez a 2012-ben életbe lépett intézkedés három teljesítmény szabványosítását vezette be, amelyek az üzemanyag-hatékonyság, a nedves úton való tapadás és a külső gördülési zaj.

Ebben az összefüggésben a TotalCar úgy határozott, hogy elindít egy útmutatót és gumiabroncs-összehasonlítót: http://rezulteo.totalcar.hu/. Így az autósok kiválaszthatják az autójuknak, vezetési stílusuknak és pénztárcájuknak legjobban megfelelő abroncsot. A felhasználó így:

  • Előhívhatja a járműnek megfelelő abroncsok listáját, abroncsméret vagy a jármű típusa alapján.
  • Összehasonlíthatja az abroncsok árait és teljesítményeit.
  • Praktikus tanácsokat találhat az abroncsok megvásárlásával, felszerelésével illetve karbantartásával kapcsolatban.

Partnerünk: rezulteo.com, a gumiabroncsok európai összehasonlítója

A jelenleg húsz országban jelenlévő rezulteo.com Európában az első olyan honlap, amely gumiabroncsok összehasonlítására és vásárlási tanácsadásra szakosodott.

A rezulteo.com segítségével könnyen összehasonlítható 50 kiválasztott márka, és mintegy 15 000 abroncs méret-mintázat. A napi árakat Európa több mint 180 honlapjáról kísérik figyelemmel.

A rezulteo.com kiadója a Lizeo Online Media Group, európai piacvezető a gumiabroncsokról való tájékoztatás terén. A Lizeo Online Media Group az ágazat szakembereinek - gyártóknak, forgalmazóknak és autógyártóknak - nagy teljesítményű elemző eszközökkel áll rendelkezésére, amelyek piacaik jobb megismeréséhez segíti hozzá őket.

Bővebben :

www.rezulteo.com

www.lizeo-online-media-group.co

http://rezulteo.totalcar.hu/

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.