Elegáns taxirendelés a FŐTAXI-tól

Hirdetés
2014.05.05. 14:22 Módosítva: 2014.05.27. 10:37
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Sokat kerested a taxirendelés legpraktikusabb módját? A FŐTAXI sokoldalú, mégis egyszerűen kezelhető applikációjának hála néhány gombnyomással megrendelheted autódat – akár telefonhívás nélkül is!

Bizonyára veled is előfordult már, hogy taxit szerettél volna hívni, de a szórakozóhelyen nem halottad a diszpécsert, ezért ki kellett menned. Ráadásul a kocsit is kint kellett megvárnod, hiszen csak nagyjából tudták megmondani, hogy mikorra is lesz ott. Arról már ne is beszéljünk, hogy mi a helyzet akkor, ha egyszerre több jármű is parkol a járdánál szabad jelzéssel.

Mióta egységesítették a nagy társaságoknál a kilométer díjakat, azóta attól nem kell félnünk, hogy horribilis összegű viteldíjat fizetünk. Ez a fajta uniformizálás azonban egy érdekes versenyhelyzetet teremtett: olyan fejlesztésekkel kell előállniuk a társaságoknak, amelyekkel magukhoz vonzhatják az utazókat. Erre találta ki a FŐTAXI az új applikációját, ami garantáltan nem csak egy újabb ikon lesz a telefonon, amit sohasem használunk.

Egy app, rengeteg hasznos infó

Az appnak ugyanis nagy előnye, hogy kiküszöböli azokat a helyzeteket, amik a leggyakrabban idegesítenek minket taxirendeléskor. Mivel egy alkalmazásról van szó, így beszélni nem kell a kezelővel. Ennek több előnye is van, mint a már említett zajos szórakozóhelyen történő gördülékeny rendelés, például, hogy a siket, vagy beszédükben korlátozott emberek is könnyedén rendelhetnek taxit, hiszen csak néhány érintés kell hozzá.


A kényelmi funkción túl az app bevezetésével a FŐTAXI magas szintre emelte utasai biztonságát is Az alkalmazás ugyanis informálja a központot, hogy melyik autóval indultunk útnak. Ez azt jelenti, hogy pontosan követhető, melyik autóval, melyik sofőrrel, és mikor utaztunk, illetve utazunk, tehát adott esetben az elérhető információk nem napra, hanem percre készek. Ráadásul, ha valamit a taxiban felejtettél, nem kell attól tartanod, hogy nem lesz meg, egyszerűen és gyorsan megtalálható bármi.

Rendszám, típus, parkolási hely

A kinti hosszadalmas taxivárások korának leáldozott. A fejlesztés ugyanis nemcsak, hogy pontosan megmondja, mikorra ér oda az autó, hanem azt úgy teszi, hogy az aktuális forgalmi helyzetet is számításba veszi. A mi dolgunk csak annyi, hogy a megadott időben kisétálunk az ajtón. Ha több taxi is áll ott, akkor ellenőrizzük a rendszámot, hiszen az applikáció azt is elküldi, valamint ha nem tudjuk, hol is áll az autó, akkor arról is pontos, egyértelmű iránymutatást kapunk, méghozzá a saját helyzetünkhöz viszonyítva.

Ezek után pedig nem is kérdéses, hogy az elegáns, egyszerű és gyors taxirendeléshez nem kell tárcsázni, beszélni, vagy kimenni egy szórakozóhelyről, csupán az egyetlen érintéssel elérhető, pontos adatokkal szolgáló appot kell használnunk.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.